Portforbud


Add Your Twitter Account

Vær så snill og gjør det som er nødvendig nå: Kjør fullstendig lockdown og portforbud i minst 1 måned Fremmedarbeidere på karantenehotell i 14 uten unntak Kun matbutikker, apoteker og bensinstasjon burde være åpne Jeg kan finne meg i mye sålenge jeg får en normal sommer igjen@rgteof Og vi vet nå at smittetallene er direkte misvisende og de bygger et portforbud på tester som ikke kan stoles på. Hva er agendaen deres da i så fall? Dette er virkelig ikke bra!!@MortenC52100164 @MteTone Portforbud vil si at du ikke kan gå ut etter et satt klokkeslett på kvelden. De fleste handler vel matvarer før det?@MteTone @snjofnugg Folk forventer kanskje at regjeringen vil igangsette portforbud fra mandag av, blant annet med begrunnelse i at det engelske viruset er oppdaget i Norge?@rgteof @KeiserOla Strengeste nedstengning vil si portforbud til alle, utenom GroruddalenInnfør portforbud på heile Østlandet. No. #stayhomestaysafesavelives@andersanesse Østlandet stenger ned (på tide!) Portforbud ikke nevnt.

@alternativpotet Man vet ikke om det er portforbud før man beveger seg ut225.000 mennesker arbeider innenfor norsk olje og gassnæring, og mange er utlendinger som hyppig reiser til og fra Norge. Disse skal omfattes av et unntak fra portforbud, ønsker NHO: https://t.co/voyg6QgA5pKan noen med bedre utstyrt toppetasje enn meg forklare logikken i at @abidraja og co tillater de der med sånne pinner på beina å konkurrere her på berget når vi ser hva ellers som skjer her hjemme mtp pandemien? Full lockdown i Follo, snakk om portforbud, men ski er ok?Veien til portforbud er brolagt med grove koronatiltak. https://t.co/SvQPK1biqX

Veien til portforbud er brolagt med grove koronatiltak. https://t.co/SvQPK1biqX

Portforbud like rundt hjørnet! Det er ikke lov å dø av covid19 Men alt annet kan vi dø av uten at verden stopper.@ekvaale @segrov Vi må ha tiltak helt til vi gjør som Kina - portforbud til det er 0 smittede. Hvis ikke stopper det aldri, aldri.@segrov Du vet at dreier seg om at sykehusene da blir overbelastet og ikke kan behandle andre? Og plutselig muterer viruset til noe mye mer dødelig - kanskje derfor Kina gir portforbud for 11 000 000 mennesker på grunn av 100 syke. Jeg tror Kina vet noe vi ikke vet.Blir nok lokale portforbud, men det skal bare gjelde de som er i besittelse av private porter@akbefring @gbx3X4npJziJj0y @einarso @PerHelgeM @aft_meninger Tyskland: noen av (de 16) statene har nattlige portforbud (Berlin har ikke) Irland: ikke portforbud Nederland: ikke portforbud (men vurderer det), UK :Ikke portforbud.I praksis portforbud i Oslo og omegn. Mutanten feier med seg siste rest av håp for skakkjørte bransjer. #restaurant #reiselivDa går det vel mot portforbud til anerkjennende nikk fra hjemmekontoristene og Koronapolitiet, og massiv kritikk mot opposisjonen for at de kunne finne på å tillate skjenking i Kirkenes og Førde.@40_mann @schish76 @nordre_follo Det kan de fleste gjøre i langt større grad enn det de gjør i dag. Selvpåført karantene er kanskje bedre enn pålagt portforbud fra regjeringen. Jeg forstår at mange sliter, og de må få hjelpen de trenger. Poenget mitt var at altfor mange tøyer reglene, og ikke tar dette seriøs.To på 90+ har mistet livet, og journalister pusher på for portforbud.

Dette er ikke normalt. https://t.co/PpENsHxHMH

To på 90+ har mistet livet, og journalister pusher på for portforbud. Dette er ikke normalt. https://t.co/PpENsHxHMHEr loven om portforbud vedtatt? Det blir snart bruk for den.@schish76 @nordre_follo Om folk har et snerv av fornuftighet så ser de at det lureste er selv påført karantene (hvor det er mulig) uten å vente på portforbud innføres.@nordre_follo Bare å slutte å reise ut av landet alle I kommunen. Veldig meningsløst å hente import smitte blir så lei. Ha en sprudlende sprednings helg i Norge. Anbefaler portforbud her, men sikkert for sent 😞Kanskje på tide å få fart på vaksineringen og ikke rasle med trusler om portforbud.EN VIKTIG DEL AV MANUSET.

Det vil de neste årene alltid bli foreslått at

EN VIKTIG DEL AV MANUSET. Det vil de neste årene alltid bli foreslått at "viruset muterer". Da vil det åpnes for at nedstengninger, portforbud og sivile ufriheter blir innført. Slik vi ser starten på nu i Follo. Muterte virus blir alltid U-farligere, basert på medisin. https://t.co/imB8fmjE4EEr det en ørliten mulighet for at portforbud kan tre i kraft i Nordre Follo nuh! #spørforenvenn https://t.co/SH4tjQYyQ1@nordre_follo Bare å slutte å reise ut av landet i kommunen 😏 Veldig meningsløst å hente import smitte blir så lei 😏Ha en sprudlende spredning i Norge 😝🤐😷😷Anbefaler portforbud her, men sikkert for sent 😤@HaraldMeling Eliten ser på seg selv som fengsels-direktører og slaveeiere Snakket om portforbud stinker av klam Josef Fritzl-kjeller Det er en viral epidemi av bullshit. Et bullshit-virus spredd av mediaPortforbud i Nederland for første gang siden krigen (https://t.co/mUKiQGWZwM) #nyheter https://t.co/JOvKX05b5RNESTE SKRITT FOR COVID-BLØFFEN.

Nå vil vi få

NESTE SKRITT FOR COVID-BLØFFEN. Nå vil vi få "europeisk vedtak" om munnbind, strengere portforbud og nedstengning. Slik vil ikke lokale variasjoner bety noe, men istedet hva "6 6 6" (27) EU-ledere bestemmer. https://t.co/MZEIYdLnbYMens resten av Europa advarer mot mer smittsomt virus og ny smittebølge, og diskuterer portforbud, har «opposisjonen» (Siv...) fått gjennomslag for å åpne ølkranene ⁦@DrGilbert ⁦@NTNUhelse⁩ ⁦@Fastlegen_no⁩ @dagsvanaes⁩ ⁦@GunnarKv⁩ https://t.co/lHydPP97sVOslo-smitten øker. Byrådslederen mener smitten i hele Oslo er for høy, med tre unntak - og slik svarer han om portforbud. https://t.co/Y5vb0Q7Lgi@KristianGunder Nei du vet vel at vi lever i et demokratisk land med fornuftige politikere. Det blir jo hverken portforbud eller bruk av armhevingsparagraf her. Ref den artikkelen du la ut som var skrevet av dine "professorvenner."Med de rette demokratiske sikringsmekanismene og tilstrekkelige frihetslommer, er et portforbud bedre enn det mulige alternativet, skriver seniorforsker Victor Lund Shammas. https://t.co/8YBKqNY6g4@SammyDet Du ville ikke ha Trump som mente samfunnet måtte åpnes. Så da får du det du ønsker deg. Forbud mot alkohol og portforbud. Skjønner fortsatt ikke hvorfor du ikke viser mer glede. Regnet med å se en glad Sammy etter seieren.@SammyDet Forbered deg på portforbud du nå. Hører smittetallene øker. Men da er det altså iallefall 100% valgdeltagelse. Noe som garantert er bullshit.Byrådslederen mener smitten i hele Oslo er for høy, med tre unntak - og slik svarer han om portforbud. https://t.co/X9ynwMPZIe@HaraldMeling Samme som i Norge også , mange tror det ikke blir portforbud for Erna og nakstad har jo sagt at det kan kun skje under en ytterst kritisk situasjon . Å vi kan jo stole på dem kan vi ikke?Portforbud i Nederland for første gang siden krigen https://t.co/yfFHA4fUMmBare 1 måned etter resten av Europa og etter at briter har fyllt Portugal til randen med den nye varianten. Portugal har en idiot av en statsminister som har gjort alt verre ved delvise portforbud som har ført til køer over alt. https://t.co/HcpTAqPsYn@gbx3X4npJziJj0y @einarso @PerHelgeM @aft_meninger Er det noen land med spredningen av den muterte varianten som ikke har innført portforbud? England, Irland, Nederland, Tyskland mfl har ekstremt strenge regler for å gå ut og for sosial kontakt.

@gbx3X4npJziJj0y @einarso @PerHelgeM @aft_meninger Ja, her ser du at Nederland og flere andre land innfører nå portforbud og langt strengere tiltak enn i Norge. Det skyldes den muterte varianten.@ToreBear Ja, det er sikkert riktig. At Trump ikke kunne benåde noen kan jo ha påvirket noen også. Men media må gjerne være mer kritiske, jf. debatt om portforbud her hjemme.@PerHelgeM @akbefring @aft_meninger «karantene og portforbud, kan gi næring til mistillit og konspirasjonsteorier» - hadde vært en bedre tittel.@siljel ... men har det noen effekt? Hvordan begrunnes portforbud? Hindrer det kontakt mellom husstander?Nederland innfører portforbud fra kl 21 nå. Jaja velkommen etter. Har hatt det fra kl 22 i et par måneder nå 😄 går helt fint forøvrig. Merker ikke mye til det.#kanariøyene #Lanzarote #verktøykasse #smitte #smitterestriksjoner #portforbud Corona-covid: Verktøykassa er sprengt https://t.co/ieVT6N4TPvMå kan så må man #smittevern #nrkdebatt https://t.co/QGMnLWikLG@MSixxthsense @resettno Lilith er kvinnEN. Hjelper lite at jeg gir beng i hva myndighetene sier, så lenge alle jeg kjenner og kunne sosialisere meg med er livredde 300 eur i bot. Jeg farter rundt på dagtid alene, snakker med alle jeg møter, men lite poeng i å kjøre rundt etter portforbud kl. 20, aleneStengning, karantene og forbud bygger på ÈN artikkel – og den er full av feil! Det betyr i klartekst at svært mange av dem som får en positiv PCR-prøve, dvs det store flertallet, er friske mennesker som verken skal i karantene eller ha portforbud. https://t.co/EJKJZ51HpT@HNesevis Hehe for en gjeng «For det første er vi overrasket over koblingen i kronikken mellom såkalte «diktaturer og autoritære regimer» og innføringen av portforbud for å hindre spredning av epidemien»Er det bare meg. Eller har eliten beveget seg litt VEL langt fra folket nå.  Skjønner ikke hva som er galt med portforbud. https://t.co/xPxqtIWKW4

Er det bare meg. Eller har eliten beveget seg litt VEL langt fra folket nå. Skjønner ikke hva som er galt med portforbud. https://t.co/xPxqtIWKW4Om disse canapé-spiserne fra EU-land som vil ha portforbud, er det bare en ting å påpeke: "Ledere som mener at folk må tåle det meste er ofte de lederne som selv tåler svært lite." https://t.co/ftfRdSHwITDette burde være nok til å fjerne erna & hennes regjering. De truer det norske folk med Portforbud på direkte feil premisser og lyver om smittetall som ikke er reelle! Har vi ingen opposisjon på Stortinget? https://t.co/dEiSr9q8rr@GormSlog @bjarnekr Vel, det hadde hjulpet å vente med å oppheve skjenkeforbudet i første omgang. Men nå får vi bare håpe at folk ikke fyker rundt, portforbud er ikke veldig norsk og det skal bli veldig ille før man vurderer det.@JanRuneOlsen @KarinaMowinckel Håper du har rett i at portforbud ikke blir iverksatt lett. Men når loven først er der, så ligger den klar til kommende regjeringer også. Jeg synes @KarinaMowinckel har et godt poeng i at det er oppsiktsvekkende mangel på kritiske røster til kontrolltiltakene rundt c19Regjeringen har varslet at nye og strengere tiltak vil bli kunngjort på mandag. Ulidelig spennende hva vår kreative og folkekjære regjering gjør! La oss gjette hva den vil foreslå... - portforbud - portforbud - portforbud - portforbud - portforbud ......etc., etc., etc. https://t.co/7V5pazBH7m