UNIQLO_Malaysia


Add Your Twitter Account





Uniqlo x KNY rilis November dengan different design, pas w liat lah kan ini yg rilis di Vietnam sama Italy kemaren, jadi nanti yg rilis di Indonesia Malaysia bakal tukeran nih wkwk gilak 14 design dong bajunya wkwk



I wanna buy a denim jacket from Uniqlo but where would I go with it.. I only have one. And Malaysia is not always cold.





@TheEconomist @1843mag #Uniqlo is a powerful brand in #AsiaPacific due to its trendy and vogue colors. Quite popular. They know how to build brand and their competitive positioning. #branding #FT #Japan #KL #Malaysia #Singapore #Indonesia #Philippines #Vietnam #Laos #ASEAN #Cambodia #Thailand





gila ambik order baju uniqlo kny dari jepun 75 ringgit 🤦‍♀️ tunggu je la keluar dekat malaysia



18-20 Sep 2020: Uniqlo Opening Promo at Aeon Bukit Tinggi https://t.co/0Kt0iASNun #promo #malaysia #malaysialockdown



Saya nak tanya sikit ni. Bila tarikh baju Uniqlo x Demon Slayer second batch nak keluar Kat Malaysia ?? https://t.co/qMrhOEFKlA

Saya nak tanya sikit ni. Bila tarikh baju Uniqlo x Demon Slayer second batch nak keluar Kat Malaysia ?? https://t.co/qMrhOEFKlA



19 Sep 2020: Uniqlo Opening Promo at AEON MALL Bukit Tinggi https://t.co/hq6agUWXbV #promo #malaysia #malaysialockdown



Uniqlo AEON MALL Bukit Tinggi Opening Free tote Bags https://t.co/Y5aeGjjmc9 #promo #malaysia



待ち。
早速ユニクロで買った安い見せかけジーンズが役立つ。これ良いわ。部屋着パンツ君。#UNIQLO #ユニクロ #malaysia #マレーシア https://t.co/vxwaZ1k34a

待ち。 早速ユニクロで買った安い見せかけジーンズが役立つ。これ良いわ。部屋着パンツ君。#UNIQLO #ユニクロ #malaysia #マレーシア https://t.co/vxwaZ1k34a





OFFEN 3 PLY FACE MASK 

Sudah pasti anda telah ketahui AIRism Mask UNIQLO. 

I’m selling REUSABLE AND WASHABLE FACE MASK also, but not from UNIQLO. 

This face mask WASHABLE UP TO 100 TIMES!! 😎

Price: RM19.90 
(free postage) *since we are celebrating Hari Malaysia tomorrow 🇲🇾 https://t.co/q5zTdnQbc9

OFFEN 3 PLY FACE MASK Sudah pasti anda telah ketahui AIRism Mask UNIQLO. I’m selling REUSABLE AND WASHABLE FACE MASK also, but not from UNIQLO. This face mask WASHABLE UP TO 100 TIMES!! 😎 Price: RM19.90 (free postage) *since we are celebrating Hari Malaysia tomorrow 🇲🇾 https://t.co/q5zTdnQbc9



@yeonjjunineun Itu yg tak pasti sbb check website uniqlo malaysia xde pulak cakap pasal 21/9 tpi ada org amik gambar board kt depan uniqlo tu, ada yg mcm gambar kt atas tu



@syamimixx Yang ni from Malaysia punya Uniqlo ke? Kalau mcm tu, I think this is the anime version. Sbb yg aritu is manga version. A new one, then. Allahu, and it's next week 😔



Uniqlo Disney Princess Songs UT Collection Uniqlo Disney Princess Songs UT CollectionValid from 14 Sep 2020 https://t.co/QmUUxnpwyf #promo #malaysia #promomy



What a shame la uniqlo malaysia grabpay pun tak dak kahkahkah!



@randitka @chaseysnow actually lama jugak nak tunggu available in malaysia. x silap kat uniqlo japan dah release by june







#Uniqlo #AIRism Mask Malaysia Price, unboxing, size chart and review. Is it better than medical mask? Or just hype? @UNIQLO_JP @UniqloUSA https://t.co/gJJeW1x41p



マレーシアUNIQLOでマスク発売開始! ずっと使い捨てマスクで耳が痛くてつらくなっていたので 早速買ってきました 購入方法、感想など 速報レポートします https://t.co/Kjqsnd6Hx1